Wat je als student over eten moet weten

1

Weg met de kant-en-klaarmaaltijden en de diepvriespizza's! Met dit boek wordt het koken voor studenten een stuk gemakkelijk, gezonder en vooral leuker!

Wat je als student over eten moet weten geeft antwoord op bijna 500 culinaire vragen. James Peterson behandelt basisdilemma's waar een beginnende kok voor komt te staan, maar ook de meer ervaren kok kan zijn techniek ermee perfectioneren. Van vraagstukken als 'hoe bak je een ei' tot 'hoe kook ik pasta'.

De ruim 500 foto's laten zien hoe je stap-voor-stap te werk kunt gaan bij elk probleem. Door middel van tips en trucs van doorgewinterde chefs kan iedere student zijn prestatie in de keuken verbeteren.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
432
Laatste editie
21 november 2015
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045210735

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Oude koek die niet in een nieuwe verpakking past

door Demandiekokenkan op 13-01-2016

Wat je als student over eten moet weten is een boek met een wat dubieuze titel. Want de titel uit het Engels “What’s a cook to do”, doet dit boek veel meer recht aan. Overigens is dit boek al eens onder de naam “Wat je als kok moet weten” uitgebracht. En dat is naar mijn mening de juiste titel. Ten eerste suggereert de titel dat het boek gaat over voeding maar het gaat met name over bereidingen...


Lezersrecensies (1)

Snel, Simper en makkelijk!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Dit kookboek is echt voor beginners. Voor een student erg praktisch. Je krijgt er allerlei tips over hoe je gerechten moet klaarmaken. Het is allemaal stap voor stap op papier gezet. Er kan dus eigenlijk niks fout gaan! Je krijgt ook tips over hoe je moeilijke vruchten moet schillen en moeilijke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic