Wat je als whiskyliefhebber moet weten

3

350 essentiële feiten, tips en whiskywetenswaardigheden

Hoewel whisky slechts uit drie ingrediënten bestaat, water, graan en gist, is het toch de meest complexe en mysterieuze drank ter wereld die op veel verschillende manieren geproduceerd, geproefd en gedronken kan worden.

In Wat je als whiskyliefhebber moet weten neemt Hans Offringa je mee in de wereld van de whisky. Met 350 wetenswaardigheden geeft hij zeer complete en nuttige informatie over whisky voor zowel de beginnende whiskydrinker als de ervaren liefhebber. Van het productieproces en het proeven van whisky tot het kopen van en beleggen in whisky. Bovendien bevat het een uitgebreid overzicht van distilleerderijen, belangenverenigingen en whiskyorganisaties.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
352
Laatste editie
10 november 2015
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
ISBN
9789045210230

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Hebban recensie

Een heerlijk boek over whisky

door Sia Vogel op 13-12-2015

Een boek met 350 essentiële feiten, tips en whiskywetenswaardigheden is best lastig te recenseren. Het opsommen van de inhoudsopgave is misschien de enige manier om de lezer inzicht te geven in hoe Wat je als whiskyliefhebber moet weten in elkaar zit.
Whisky is..., Whisky, een werelddrank, Het productieproces van graan tot glas, Malt- Grain- Blended- Ierse- Bourbon- Canadian-Japanse whisky, In de...


Lezersrecensies (1)

Zeer compleet!!!!!!

door: Natasja (Tazzy) J. 1 like
Wat heb ik genoten van dit boek. Het heeft echt alles wat je moet weten over Whisky. Het is 100% compleet en je hebt geen vragen meer na het lezen van dit boek! Je leert bijvoorbeeld Whisky uit te spreken in het Gaelic. Je komt er achter wat het nu eigenlijk echt betekend. Voor de Ieren is het...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic