Wat mannen écht denken over relaties

0

In dit boek ontdek je hoe mannen nu écht denken over onder meer de ideale partner, trouwen, kinderen, vreemdgaan, ex-vriendinnen, en nog veel meer. De antwoorden zijn soms grof, soms bot, maar altijd eerlijk!

Het idee voor het boek werd geboren doordat vriendinnen vaak aan de auteur vroegen hoe mannen tegen zaken aankijken. Dikwijls bleek dat vrouwen en mannen dingen volkomen anders ervaren, maar dat niet van elkaar weten. Met veel misverstanden en verwijten tot gevolg.

Met dit ebook probeert de auteur licht te schijnen op hoe mannen tegen bepaalde zaken aankijken. En daarmee 'Het Mysterie Man' wat duidelijker te maken voor vrouwen. Daarvoor legde hij 13 mannen in de leeftijd van 21 tot en met 44 jaar meer dan 125 vragen voor. Hun antwoorden lees je in dit boek.

Dit boek is het eerste deel in een serie over 'wat mannen écht denken'. De andere (nog te verschijnen) delen zijn: 'Wat Mannen Écht Denken Over Dating', 'Wat Mannen Écht Denken Over Seks', en 'Afknappers & Turn-ons'.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
450
Laatste editie
21 juli 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402133349
Bestel dit ebook vanaf  €9,97 bijSchrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic