Wat we verborgen houden

Wat we verborgen houden

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
In ‘Wat we verborgen houden’ van Erin Bartels ontdekt een jonge vrouw het ware verleden van haar familie. Een meeslepende roman vol familiegeheimen.

Wanneer journaliste Elizabeth haar baan verliest, heeft ze opeens veel tijd over. Ze ontmoet James Rich, die haar het vreemde verzoek doet naar het boerenlandhuis van haar oudtante te gaan om daar een oude camera en een doos met foto’s af te leveren. Elizabeth besluit tijdelijk bij haar bejaarde tante in te trekken om haar te helpen. Als ze het huis verkent, stuit ze op gesloten deuren en verborgen graven. Terwijl ze een weg zoekt in de raadsels om haar heen, komen de verhalen van de twee vrouwen die in het huis geleefd hebben weer tot leven. Stukje bij beetje achterhaalt Elizabeth haar familiegeschiedenis ten tijde van het chaotische Detroit van de jaren zestig en het racisme en geweld van de Amerikaanse burgeroorlog. De verhalen van haar familieleden zijn als een testament van liefde, veerkracht en moed en Elizabeth ontdekt al snel dat het verleden niet zo ver weg is als ze dacht.

Erin Bartels is tekstschrijver en romanauteur. In haar vrije uurtjes is ze ook kunstschilder, naaister, dichter en fotograaf.

‘Een sterk debuut en een diep ontroerend verhaal over gebroken harten, verzwegen geheimen en de kracht van familiebanden.’ – Publishers Weekly, starred review
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
416
Laatste editie
20 augustus 2019
ISBN
9789029728270 , 9789029728287
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie