We bellen!

0

Ons sociale leven is ingrijpend veranderd sinds de komst van de mobiele telefoon. We zijn nu altijd bereikbaar voor iedereen, overal. Voor zakelijk contacten en voor naasten op afstand hebben wij 24 uur per dag een luisterend oor of een passend woord.
Door die grenzeloze aanspreekbaarheid lijkt het privéleven terrein verloren te hebben. Zonder het te beseffen, geven we via het mobieltje veel van onszelf prijs. Ook in omgevingen met volslagen vreemden leggen wij onze ziel en zaligheid bloot in een telefoontje.
De veertien verhalen in deze bundel zijn weergaven van telefoongesprekken waarvan de schrijfster deelgenoot werd. In de sauna, bij de bushalte, in de wachtkamer van de huisarts of in het pretpark, midden in het leven van alledag. Het zijn verhalen die verbazen, die hilarisch of humoristisch zijn. Monologen die de lezer nieuwsgierig maken. Maar bovenal zijn het herkenbare verhalen: het had jouw telefoongesprek kunnen zijn!
Want: even mobiel bellen, wie kan nog zonder?
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Aantal pagina’s
120
Laatste editie
24 februari 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402128864
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic