We komen nog één wonder tekort

7

Artikelen 2 Lijsten 1

Het is zomer. Een meisje zit met haar vader, haar broer en haar zus in de achtertuin. Ze hebben deze zomer drie mensen begraven, het gezin is plotseling verre van compleet. Ze besluiten op reis te gaan om zoveel mogelijk aan de rand van de wereld te zitten. Daar liggen ze naar de wolken te kijken, volgen ze de vlucht van een condor en luisteren ze naar Graceland.
De hoeveelheid ijsjes die worden gegeten sinds het noodlot heeft toegeslagen, zijn niet meer te tellen. Het meisje probeert een antwoord te bedenken op 'wat nu'.

We komen nog één wonder tekort is een geestig en droevig coming-of-age-verhaal van een meisje dat herinneringen het hoofd moet bieden en naar verbondenheid verlangt.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
17 augustus 2015
Uitgeverij
Atlas Contact
ISBN
9789025444952 , 9789025444969


Artikelen over We komen nog één wonder tekort

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

Een wonderlijke groepsselfie

door Kris op 10-09-2015

Rebekka de Wit is een jonge Nederlandse actrice, theatermaakster en schrijfster. In haar theaterwerk staan humor, taal en verwondering centraal. Zo gaat ze in haar recente voorstelling Presentatie van een ongecensureerd moppenboek op zoek naar de rol die humor, ironie of cynisme kunnen spelen om met de uitdagingen van onze hedendaagse tijd om te gaan.

Ook in haar romandebuut We komen nog één...


Lezersrecensies (1)

"Jij doet pijn in mijn hart"

door: Edo de Waard 1 like
We komen nog één wonder tekort, verteld het verhaal over een familie, vader, zoon en twee dochters, die in een korte tijd, drie dierbaren zijn verloren. Om de realiteit van het leven en te ontvluchten, met name alle goedbedoelde steun van vrienden en kennissen, gaan ze vrij impulsief met de auto...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic