We love lamb

,

0

Engels lam is zeker geen onbekende op onze tafel. Liefhebbers houden terecht van de sappige koteletjes en lamsracks, maar er valt nog zoveel meer te smaken. Niemand minder dan ‘Lambassador’ – ambassadeur van het Engels lam – chef-kok Johan Segers van sterrenrestaurant ’t Fornuis in Antwerpen neemt je in dit boek op sleeptouw doorheen het Engelse landschap.

Aan zijn zijde boezemvriend en mede-meester van de smaak Dirk De Prins. Het tweetal trok met een oude Triumph-motor mét zijspan langs lokale kwekers, plaatselijke chefs en naar alle plekken waar er kennis te vergaren viel over het lamsvlees. Eenmaal thuis, ging Johan Segers zelf aan de slag en stelde recepten samen die de natuurlijke smaak van het lamsvlees het best tot zijn recht laat komen. Een uniek werk rond het Engels lam dat geen enkele vleesfanaat mag missen, boordevol recepten, productinfo en praktische tips!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
168
Laatste editie
27 september 2011
Uitgeverij
Linkeroevers Uitgevers NV
ISBN
9789057203848 , 9789057203855
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic