We zijn al lang begonnen, maar nu begint het echt

0

Pieke heeft een idee in haar hoofd, maar ze kan het moeilijk in woorden zeggen. Misschien is het meer een gevoel dan een idee. Dus probeert ze het op een andere manier uit te leggen. Daar kan ze eigenlijk wel hulp bij gebruiken. Bijvoorbeeld van vrienden die goed zijn in dansen, of zingen of in gebaren. Helemaal mooi is het natuurlijk als ze een goede achtergrond hebben om Piekes idee uit te beelden, en als ze de juiste spullen bij de hand hebben: een groot mes of een regenboog of zo.

Omdat Piekes idee ook een gevoel is, is licht héél belangrijk, is er iemand goed in licht? En kan nou iedereen die komt kijken het ook wel goed zien? Moeten we dat niet even anders organiseren? Pieke heeft het verschrikkelijk druk maar ze is ook heel blij, want het lukt. Ze is bezig met iets dat al zo oud is als de wereld en dat het begin vormt van spelletjes van film, van televisie....toneel!

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Uitgeverij
Querido's Uitgeverij BV, Em.
ISBN
9789021431734
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic