Weer opstaan op een christelijk tijdstip

5

Spots 1
Paul O Rourke, een licht chagrijnige tandarts met een goedlopende praktijk in New York, komt er langzaam achter dat hij meer nodig heeft dan een vast salaris en de perfecte mochaccino. Maar wat?
Dan begint iemand zich online voor te doen als Paul, en moet hij lijdzaam toezien hoe een website, een Facebookpagina en een Twitteraccount aangemaakt worden op zijn naam. Wat begint als een schending van zijn privacy verandert al snel in iets angstaanjagends: de mogelijkheid dat de online versie van `Paul beter is dan het origineel. Wie doet dit en hoe kan Paul dit stoppen zonder door te draaien?
Genomineerd voor de Man Booker Prize 2014.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
272
Laatste editie
17 maart 2015
Uitgeverij
Uitgeverij De Arbeiderspers B.V.
ISBN
9789029589925 , 9789029594745


Door lezers

Prowisorio Leest / Wist je dat... (15)
30 oktober 2016 6 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit ebook vanaf  €13,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Droge humor

door: jolie 1 like
Was er in begonnen voor ik op vakaantie gingk. Het boek sloeg niet gelijk aan... misschien ook een reden dat ik tijdens deze vakantie geen letter in dit boek heb gelezen... Terug in huis verder gegaan... en moest dan ook even terug"bladeren" om te weten hoe het ook weer zat... Nu het zat dus...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic