Wereldse bouillons

Wereldse bouillons

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0

Homemade bouillon is een smaakmaker, ingrediënt en gerecht in een. Het is een perfecte umami-basis voor zelfgemaakte soepen, stoofpotten en ander comfortfood. Van Italiaanse risotto tot Japanse ramen: een goede bouillon is het halve werk, en het is veel makkelijker te maken dan je zou denken!

Dit boek bevat 20 verrassende basisbouillons en meer dan 80 hartverwarmende gerechten die je daarmee kunt maken. De recepten in het boek zijn geïnspireerd op de Italiaanse, Franse, Midden-Oosterse, Aziatische en Zuid-Amerikaanse keuken. Verrassend en rijk van smaak en, zoals je mag verwachten van een foodstylist en -fotograaf, prachtig in beeld gebracht.

Genre
Culinair
Aantal pagina’s
208
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
Laatste editie
03 september 2019
ISBN
9789046825297
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie