Wereldwijzer Nieuw-Zeeland

,

0

Nieuw-Zeeland, dat is: gouden zandstranden, kilometers zandduinen, dichtbegroeid regenwoud, besneeuwde alpentoppen, ijzige gletsjers, actieve vulkanen, geothermische gebieden met kokende modderpoelen en geisers, diep in het land insnijdende fjorden, spiegelende meren, onstuimige rivieren, bruisende watervallen en unieke flora en fauna. Het natuurschoon vormt de achtergrond voor tal van activiteiten, waarvan vele adrenalineverhogende: raften, bungy jumpen, abseilen en sky diving. Ook de kleurrijke geschiedenis van het land en haar verschillende bevolkingsgroepen zal menig bezoeker fascineren.
Beoordelingen:
Volgens Jan-Willem Driessen, de auteur van het boek, is het onmogelijk om je te vervelen in Nieuw-Zeeland. Wie doorbladert naar het oranje gedeelte van de Wereldwijzer Nieuw-Zeeland en de honderden pagina’s tekst ziet, kan niks anders dan het eens zijn met de schrijver. Kortom, ook deze Wereldwijzer is weer een verplicht boek voor de actieve reiziger die al het mogelijke uit zijn reis wil halen.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
385
Laatste editie
12 maart 2013
Uitgeverij
Uitgeverij Elmar B.V.
ISBN
9789038920849 , 9789038918655

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic