Wereldwijzer Servië

0

De Wereldwijzer reisgids Servië biedt uitgebreide informatie over de achtergronden en de bevolking van Servië. De reisgids neemt je mee op reis door de verschillende gebieden van Servië.

De belangrijkste reden om Servië te bezoeken is echter de gastvrije en openhartige bevolking, die alles zal doen wat nodig is om het u naar de zin te maken. Deze reisgids voor Servië gaat uitvoerig in op de natuur, cultuur en geschiedenis van Servië, geeft achtergrondinformatie over de bezienswaardigheden en biedt praktische tips die u op weg zullen helpen in dit nog grotendeels onontdekte land.

De roerige geschiedenis heeft Servië een inspirerende culturele diversiteit en interessante monumenten nagelaten. Unieke opgravingen uit de Romeinse tijd liggen soms op een steenworp afstand van Middeleeuwse forten en kloosters. In de stadscentra loopt u in een paar minuten van de Osmaanse bazaar naar het Habsburgse theater. De miljoenenstad Belgrado is tegelijkertijd een moderne stad met een bruisend uitgaansleven. De drukte daar staat in schril contrast met het uitgestrekte platteland, de woeste bergen en de ondoordringbare moerasgebieden.

De Wereldwijzer reisgids Servië heeft uitgebreide informatie voor de moderne reiziger die zijn of haar weg snel wil kunnen vinden. Duidelijke kaarten en up-to-date informatie van de Nederlandse auteur maakt de Wereldwijzer reisgids Servië een onmisbare reispartner.
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
216
Laatste editie
07 augustus 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Elmar B.V.
ISBN
9789038923680 , 9789038924403 , 9789038919454
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic