Werken met dino's

0

Willem werkt in een grootbank en wordt al op zijn eerste werkdag geconfronteerd met de kleine kantjes van zijn collegas. Zijn baas Snorrieborrie is een lichtjes neurotische controlefreak die ironisch genoeg zijn mensen niet in de hand kan houden behalve dan de nieuwelingen. De vastgeroeste collegas (dinos genaamd) hebben de gekste privileges in tegenstelling tot de groentjes. Dit staat garant voor sappige verhalen en anekdotes.
Werken je collegas je ook vaak op de heupen door hun luiheid, onredelijke privileges, jobprotectionisme, egoïsme, jaloezie, verwend gedrag, gebrek aan verantwoordelijkheid, hoogmoed of irritante gewoontes? Lees dan dit boek! Herkenbaar voor al wie te maken heeft met een kantoorcultuur en het `9 to 5-bestaan.
De auteur geeft alles op een luchtige, ludieke wijze weer in de stijl van een anekdoteverteller. Met een flinke dosis ironie en zelfspot worden bekrompen en kleinhartige menselijke eigenschappen herkenbaar en realistisch weergegeven.
Willem Hasevoet werkte enkele jaren in een grote financiële instelling. Nu is hij actief als leraar economie. Werken met dinos is zijn debuut.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
123
Laatste editie
13 mei 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402117639 , 9789402117622

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 7,50
Bestel het ebook bij Blz. voor 7,50
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,36 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic