Westerse wijsheden, Oosterse mandala's

0

Frank den Ouden & Marjolijn Ploeger
Westerse wijsheden, Oosterse mandala's
Inspirerende beelden, spreuken en aforismen als leidraad in het leven
illustraties: full colour
formaat: 14 x 21,5 cm
omvang: 200 blz.
bindwijze: Paperback
Prijs: 17,50
ISBN: 978 90 6378 533 8
Van de hand van Frank den Ouden verschenen eerder Magnetiseren - Wat is dat? en De Aura als Levensgids. Ook zijn derde boek, Westerse Wijsheden, Oosterse Mandala's - dat werd voorzien van schitterende en inspirerende mandala's gemaakt door Marjolijn Ploeger, valt op door de prettige en open schrijfstijl en de duidelijke en ongecompliceerde benadering en uitleg van de gehanteerde begrippen.
Westerse Wijsheden, Oosterse Mandala's bestaat uit drie delen: het eerste deel behandelt in het kort de achtergronden, de symboliek en de mogelijkheden die het (therapeutisch) gebruik van mandala's biedt; het tweede deel bevat 60 prachtige mandala's in kleur, die gebaseerd zijn op de bijbehorende spreuken en aforismen; het derde deel is een verzameling van uitspraken van Frank den Ouden: uitspraken waar het dagelijks leven aan ten grondslag ligt en die voor velen zeer herkenbaar zullen blijken te zijn. Westerse Wijsheden, Oosterse Mandala's is een heerlijk en inspirerend boekje om iedere dag even 'beet te pakken' en weg te dromen in de liefdevol gemaakte tekeningen en spreuken.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
195
Laatste editie
02 oktober 2002
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
ISBN
9789063785338
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic