Wetenschap - ooggetuigen

0

 
Krijg de feiten over de wondere wereld van de wetenschap in je vingers met het multi-touch e-book Wetenschap - ooggetuigen een nieuwe aflevering in de reeks Winkler Prins ooggetuigen.
Dit e-book brengt de werking van de kleinste atomen tot de grote ontdekkingen die de mens gedaan heeft tot leven op je iPad. Met schitterende foto’s en hapklare brokken verbluffende informatie. Van moleculen tot megacomputers, geen terrein van de wetenschap blijft in multi-touch e-book onbesproken.
In Wetenschap - ooggetuigen vind je onder andere:

een adequate samenvatting van de essentie van wat je moet weten van de bètavakken scheikunde, natuurkunde en biologie, met haarscherpe foto’s en hapklare brokken informatie;
video’s van onder andere kernexplosies, zwarte gaten en glasblazen;
interactieve fotopresentaties met detailfoto’s die ingaan op onderwerpen als chemische verbindingen, soorten energie en hoe bacteriën in elkaar zitten.

Ideaal voor spreekbeurten en werkstukken.
Winkler Prins, onderdeel van uitgeverij Unieboek | Het Spectrum, is in Nederland de marktleider op het gebied van digitale encyclopedische naslagwerken.
 
 
 
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
09 januari 2014
Uitgeverij
Winkler Prins
ISBN
9789000336104
Bestel dit ebook vanaf  €3,99 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic