Wetten van verraad

18

Top25's 2
Jonathan Ransom en zijn vrouw Emma, beiden in dienst van Artsen zonder Grenzen, zijn voor een skivakantie in Zwitserland wanneer Emma verongelukt. Volkomen verslagen ontvangt Jonathan de dag na het ongeluk een envelop die aan Emma is geadresseerd. Er zitten twee tickets in voor bagage die op een afgelegen treinstation in bewaring is gegeven.

Maar waarom weet Jonathan hier niets van? Welk geheim hield Emma voor hem verborgen? Wanneer Jonathan de bagage ophaalt en wordt aangevallen door twee mannen, raakt zijn leven in een stroomversnelling.

Internationale opsporingsdiensten openen een klopjacht op Jonathan en om te overleven moet hij zien uit te vinden wie Emma eigenlijk was en welk geheim ze voor hem verborgen hield. Het spoor leidt hem steeds dieper in een internationaal complot, waarbij hij werkelijk niemand meer kan vertrouwen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Rules of Deception
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Gerard Grasman
Laatste editie
08 mei 2012
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022993835 , 9789046114483 , 9789044964523
Advertentie

Hebban recensie

    Jannelies Smit Hebban Recensent

Met een tikje meer diepgang was dit boek goed geweest voor de volle vijf sterren.

door Jannelies Smit op 15-07-2009

Jonathan en Emma Ransom, beiden werkzaam voor Artsen zonder Grenzen, zijn gestationeerd in Zwitserland. Tijdens een vrij weekend gaan ze skiën. Dan krijgt Emma een ongeluk. Jonathan is gebroken van verdriet. De volgende dag echter ontvangt hij een poststuk dat hem op het spoor zet van het ándere leven van Emma. Een leven waarvan hij niets wist, en dat hem hals over kop doet belanden in een...

Lezersrecensies (1)

door: M. LIBBRECHT 1 like
Het is een heel spannend boek en het was zeker speciaal voor mij omdat het over de Zwitserse Alpen gaat(Davos en omgeving) en dat is nu net waar we een 10-tal dagen op vakantie zijn geweest dit jaar (tot gisterenmiddag 20/07/2012 waren we nog in Davos). Het is dus héél waarheidsgetrouw,dat heb ik...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic