WHAT THE HACK!

What the hack!

2
Gelezen 2 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
André is in paniek als zijn computer wordt gehackt. Hij is overgeleverd aan cybercriminelen, maar dat laat hij niet over zijn kant gaan en komt in actie. Hij wil iedereen ervoor waarschuwen, maar het wordt hem niet in dank afgenomen.

Wat doe je als jouw telefoon of laptop gehackt wordt en alles wordt gewist? André is heel verbaasd en geschrokken als dit hem overkomt. Hij besluit de strijd aan te gaan tegen de cybercriminelen.

Hij bedenkt een game en het anti-hack platform Hackshield, waarmee hij andere jongeren wil waarschuwen. Als DarkHacker13 dit ontdekt, valt hij op allerlei manieren aan. André komt steeds dieper in de problemen. Iemand verstuurt heel nare berichten namens hem en hij wordt zelfs aangehouden door de politie. Ook Sanne, op wie hij stiekem verliefd is, keert zich tegen hem.

Hoe ver durft de onzekere en verlegen André te gaan in zijn strijd tegen deze kwaadaardige hacker als hij weet dat hij alles kan verliezen?
Genre
Thrillers & Spanning
Uitgeverij
ClusterEffect
Laatste editie
01 januari 2019
ISBN
9789462171114
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Niet alleen voor jongeren...

door: teadrip catcher 1 like
André vindt het niet leuk dat Sanne gepest wordt op school en al helemaal niet omdat Sanne er niets aan kon doen dat ze gehackt werd. Maar dan.... is hij ineens zelf slachtoffer van een hacker! Dát laat hij niet gebeuren en hij gaat samen met ethische hacker Rick de strijd aan tegen de criminele...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook