Whisky puur

,

0

Komt de lekkerste whisky uit Schotland?
Kan je whisky bewaren in de koelkast?
Hoe organiseer je je eigen whiskyproeverij?
De beste manier om je gerechten te flamberen met whisky?
Is oudere whisky ook per definitie betere whisky?
Whisky puur biedt je een uitgebreid overzicht van verschillende soorten whisky’s en doorprikt meteen een aantal hardnekkige mythes die over dit Schots levenswater de ronde doen. Alles over ruiken, proeven, bewaren, koken en degusteren. Met boeiende faits-divers, praktische tips en recepten. De uitgelezen gids bij het ontdekken en genieten van de diverse geur- en smaakfinesses van whisky.
BOB MINNEKEER, de grootste whiskykenner van de Benelux, runt al ruim 15 jaar de whiskyclub Glengarry in Gent. Hij organiseert en begeleidt Schotlandreizen en is ‘pipe major’ van zijn eigen doedelzakclub.
STEFAAN VAN LAERE deelt met Minnekeer de liefde voor whisky en Schotland. Hij is culinair auteur en schrijft voor magazines, kranten en literaire tijdschriften.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
14 april 2009
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789058265807
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic