Wie je morgen bent

8

Lijsten 1
Bridge, Emily en Tabitha zijn al jarenlang beste vriendinnen. Maar dit schooljaar lijkt niets meer hetzelfde. Wat gister normaal was, is nu ineens kinderachtig. Waar de een er nog altijd hetzelfde uitziet, wordt de ander ineens jaren ouder geschat.

Blijven vriendschappen hetzelfde, als je zelf in sneltreinvaart verandert, en de wereld om je heen ook? Hoe trouw moet je blijven aan een vriendin die keuzes maakt waar je niet achter staat? Wat doe je als een gewaagde foto in verkeerde handen valt en doorgestuurd wordt naar de hele school? En kun je verliefd worden op iemand met wie je bevriend bent?

Een indrukwekkend verhaal over liefde, vriendschap en verraad, en jezelf blijven in een tijd waarin sociale media alles beheersen.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
288
Laatste editie
31 augustus 2016
Uitgeverij
Querido Kinderboek
ISBN
9789045119502 , 9789045119632

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 16,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 16,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €9,99 bijHebban recensie

    Ilja van de Sande Genreclub

Een te vernederlandst verhaal

door Ilja van de Sande op 22-09-2016

Rebecca Stead is de Amerikaanse schrijver van het boek Wie je morgen bent. Eerder schreef ze al het succesvolle Als je terugkomt. De vertaling is gedaan door Jenny de Jonge. Het hoofdpersonage Bridget, graag Bridge genoemd, krijgt op achtjarige leeftijd een ernstig auto-ongeluk. Volgens de verpleegster heeft ze het overleefd omdat ze met een bepaalde reden op de wereld is gezet. Een paar jaar...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic