Wiet Waterlanders en Sint-Preventia in de gloria

0

Wiet Waterlanders woont nog steeds met zijn mama in Gandamme, en zit in de zesde klas van het Sint Preventiacollege. Na de paasvakantie hebben ze plots een andere meester!

STOP STOP STOP !!! Na de paasvakantie? Dat is vier maanden later dan het einde van boek twee. Wat is er ondertussen dan gebeurd?

Op het kasteel van de barones wordt ingebroken, maar niks gestolen. De oude vrouw belandt zwaar toegetakeld in het hospitaal, maar Wiet, Indigo en Ophelia zien haar twee dagen later zonder één enkel schrammetje door de stad wandelen!

STOP STOP STOP !!! Wiet was toch ontvoerd? Door wie? En hoe is hij weer vrij gekomen? En waarom maakt Wiet daar zo vaak ruzie over met zijn mama...

Als de kinderen op bosklassen gaan komt het hele verhaal in een stroomversnelling, en passen bijna alle stukken van de puzzel plots in elkaar.

Het vierde lid van de Caroluscode verschijnt onverwacht en blijkt niet alleen te zijn. Hij maakt deel uit van een mysterieuze groep, op zoek naar een groot geheim van honderden jaren oud.

Helaas zijn alle leden van de groep ontmaskerd door de vijand. Daarom verlangen ze van Wiet, Indigo en Ophelia dat zij het laatste puzzelstuk op zijn plaats leggen. Of beter gezegd het stiekem van die plaats weghalen!

STOP STOP STOP !!! Sint Preventia in de titel van het boek en er dan met geen woord over reppen in de korte inhoud! We gaan toch wel te weten komen wie ze nu eigenlijk was?
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
447
Laatste editie
30 oktober 2015
Uitgeverij
Abimo
ISBN
9789462345515
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic