Wild

Wild

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
?

In tijden waarin de consumptie van vlees ter discussie staat, is het eten van wild een duurzaam alternatief. In dit van oorsprong Franse boek toont Bruno Doucet zijn grote liefde voor de jacht: van de geschiedenis en de verschillende manieren van jagen tot de gedetailleerde beschrijvingen van ruim 40 verschillende soorten wild en stap-voor-stap-instructie voor de bereiding.

Doucet laat zowel klassiekers uit de Franse keuken zien als nieuwe recepten voor o.a. soepen, terrines en stoofschotels. De 85 gevarieerde recepten in dit boek zijn geschikt voor iedereen: de ervaren én de minder ervaren wildeter.

Genre
Culinair
Aantal pagina’s
384
Laatste editie
13 september 2019
ISBN
9789089897985
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie