Wilde bloemen / Onder de volle maan / Sneeuw over de velden - Intiem Favorieten 358, 3-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Intiem - Deel 1 t/m 3 van De geur van lavendel

3

De geur van lavendel - Drie zusjes, drie mannen, en de geur van lavendel...

(1) WILDE BLOEMEN - Na een tragisch verlies wil Camille met niemand meer iets te maken hebben. Tot haar sexy buurman zijn entree maakt. Hij is de eerste die haar niet als een kasplantje behandelt, en tot haar ergernis begint ze zelfs uit te zien naar zijn bezoekjes!

(2) ONDER DE VOLLE MAAN - Met lange zigeunerrokken, een chaotische leefstijl en zes katten probeert Violet mannen op een afstand te houden. Cameron Lachlan trapt daar echter niet in. Hij wil haar graag beter leren kennen, maar tot zijn teleurstelling lijkt Violet alleen geïnteresseerd in een avontuurtje!

(3) SNEEUW OVER DE VELDEN - Het platteland valt Daisy niet mee na haar mondaine leventje in Frankrijk. Maar wanneer ze door een sneeuwstorm vast komt te zitten met een knappe, onbekende man, kan ze ineens niet meer bedenken waarom ze ook alweer zo graag weg wilde uit Vermont...
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Leonie van Welie , Daphne Duyster , Anne-Marie Martens
Laatste editie
25 december 2012
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461994325 , 9789461994325 , 9789461994325
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic