Wildevrouw

2

Haar hart bepaalt.
Wildevrouw geeft alleen gehoor aan de onbeschreven universele regels die zonder uitzondering voor iedereen gelden. Haar motto is: al wat onmogelijk lijkt moet mogelijk worden gemaakt.
Ze neemt je een decennium lang mee op een avontuurlijke en intieme wereldreis. Vanaf het Brabantse platteland leidt ze je langs The Big Apple, door de stad van de Liefde, oorlogsgebied, Lala-Land en via de Maan rechtstreeks naar het diepste stukje van haar ziel.
Onbevreesd, humoristisch, poëtisch en met een ontwapende eerlijkheid vertelt ze je over haar avonturen en de ontmoetingen met frappante figuren op bijzondere plekken. Wat te denken van haar onderonsje met Mohammed de Moslimman en haar knalroze vibrator, haar ervaring als undercover sektelid, de dag dat ze verdwaalde in Jack Nicolsons huis, of het crashen van de belangrijkste Oscar-afterparty in Hollywood?
Ze is wild.

Wild van het licht dat in haar schijnt.

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
11 november 2014
Uitgeverij
Katja de Man
ISBN
9789082272406
Bestel dit boek vanaf  €5,00 bij

bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

3 sterren voor de originaliteit.

door: Inge Otter-helder 1 like
3 sterren omdat het weer eens en andere manier is van een verhaal vertellen. Maar soms vond ik het moeilijk het verhaal vast te houden en me te blijven concentreren op het lezen. Af en toe heb ik het boek ook weg gelegd omdat je dacht: waar gaat dit over!! Later dan toch maar weer verder lezen en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic