Willow 2 verdorven woud

10

Verdorven woud is het spannende vervolg op Willow en het tweede deel in de Willow- serie van Virginia Andrews, de schrijfster met miljoenen fans over de hele wereld.
Nadat zij haar ware identiteit heeft ontdekt, besluit Willow De Beers om bij haar echte moeder en halfbroer te gaan wonen in Palm Beach Florida. Ze leeft daar in een wereld van glamour en rijkdom, temidden van buren die roddelen over haar excentrieke familie en die een oogje in het zeil houden. Maar Willow is vastbesloten om een nieuwe start te maken.
Thatcher Eaton laat opnieuw zijn bedwelmende charme op haar los, en verleidt Willow tot een huwelijk. Het zal de meest glorieuze bruiloft in jaren worden, zelfs voor Palm Beach-begrippen. Maar terwijl de toekomstplannen worden gemaakt, laaien de familieruzies op en geruchten doen de ronde. Willow ziet in dat ze niet kan ontsnappen aan de meest duistere geheimen...
Wat het leven verder in petto heeft voor Willow, lees je in Verwrongen wortels, het derde deel in de Willow-serie, die in totaal uit vijf delen bestaat.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning , Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
15 december 2007
Uitgeverij
AnkhHermes
ISBN
9789032510848 , 9789078728245

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic