Willow 4 Diep in het woud

6

Diep in het woud is het vierde deel in de intrigerende Willow-serie van Virginia Andrews.
Als dochter en enig kind van een Amerikaanse marineofficier en een elegante moeder, is Grace Houston het middelpunt van haar ouders' wereld. Tot hun geluk door een tragisch lot uiteenspat. Grace verhuist met haar moeder Jackie Lee naar het glamoureuze Palm Beach in Florida, waar ze een nieuw leven hopen op te bouwen.Maar terwij har moeder er alles aan doe tom Grace te laten integreren in de plaatselijke high-society, wil Grace eigenlijk alleen maar haar ogen sluiten en verdwijnen...
Al snel hertrouwt Jackie met miljonair Winston Montgomery en vindt ze haar weg naar de rijke kringen van Palm Beach. Maar opnieuw is haar geluk van korte duur.
Dan komt Kirby Scott in Jackies leven. Maar Kirby heeft het niet alleen voorzien op haar enorme erfenis; hij heeft zijn oog laten vallen op Jackies mooie, onschuldige dochter...
Lees verder in het vijfde en laatste deel Verborgen blad. In dit boek is tevens Duister zaad opgenomen, het verhaal dat voorafgaat aan de Willow-serie.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning , Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
01 juli 2007
Uitgeverij
AnkhHermes
ISBN
9789032510862

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic