Winter Chalet

139

In Kirchberg kunnen de vriendinnen Isa, Chantal, Karen en Annemieke eindelijk weer eens tijd met elkaar doorbrengen. Isa is niet zo lang geleden gescheiden, ook Chantal maakt een moeilijke periode door in haar huwelijk en vrijgezelle Karen verlangt zo langzamerhand naar wat vastigheid. Annemieke is de enige die gelukkig lijkt in haar kinderloze huwelijk. De gezellige skivakantie verandert in een nachtmerrie als totaal onverwacht en zonder aanwijsbare reden een van de vriendinnen een gewelddadige dood sterft. Rechercheur Günter Wolfsberg van de politie in Kirchberg start een onderzoek. Hij verhoort alle vriendinnen en ontdekt dat onder het oppervlak van hun vriendschap de nodige spanningen schuilgaan. De uitkomsten van de verhoren wijzen in één richting, maar de vraag rijst of de dader wel in die hoek moet worden gezocht.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
20 juli 2016
Uitgeverij
Oorsprong, Uitgeverij
ISBN
9789036431286 , 9789460681578 , 9789461012272 , 9789460680854 , ...

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 5,00 Bestel het ebook bij Libris voor 4,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 5,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 4,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (10)

Recensie Winter chalet

door: Jeanet 1 like
Vier vriendinnen gaan op wintersport, 1 komt een paar dagen later. Dan wordt er 1 vermoord. Wie, door wie en waarom? Het is een zeer makkelijk te lezen boek en daarom heerlijk voor tussendoor. In een paar uur is het boek uit.

vriendinnen?

door: lente 1 like
Vier vriendinnen samen op wintersport, hoe goed kennen ze elkaar eigenlijk ? Het begin van dit boek vond ik dramatisch slecht geschreven, maar 't werd toch nog wel spannend en vlot leesbaar.

Een leuk tussendoortje, niet heel ingewikkeld

door: Rachel van der Lee 1 like
Dit is een boek wat je in één keer uitleest. Prettige schrijfstijl, leuke dialogen en niets is wat het lijkt. De vriendschap van de vriendinnen wordt danig op de proef gesteld. Als lezer wordt je op het verkeerde been gezet. Want heel lang denk je te weten wie het gedaan heeft. Uiteindelijk is...

Prettig geschreven thriller met een voorspelbare ontknoping

door: luiletterland 1 like
'Winter Chalet' is de vijfde thriller van Linda van Rijn. Het verhaal begint met een spannende proloog, waarin iemand vermoord wordt. Je hebt op dat moment echter nog geen idee wie het is, waarom deze persoon vermoord is en wie de dader zou kunnen zijn.

Daarna gaat het verhaal op een rustige...

Lekker tussendoor boek

door: Astrid80 1 like
Dit boek lees je echt in 1x uit. Lekker makkelijk om te lezen. Het is een heerlijk boek voor tussendoor! Lekker voor op vakantie! Het blijft van begin tot eind boeien.

door: vlindertje85 1 like
De schrijfstijl is ongeveer te vergelijken met Suzanne Vermeer. Echt speciaal is het niet, maar leest snel, en het is makkelijk te begrijpen. De fout die al vermeld was had ik ook opgemerkt. Een beetje raar soms.

Ik vond het verhaal soms een beetje zozo aanvoelen. Leuk voor tussendoor om snel iets...

door: Karin Krijnen 1 like
Ja winterchalet van Linda van Rijn,het type boek dat meer lijkt op een boek van Susanne Vermeer,zag nog een fout staan op blz 177 had de persoon geen handschoenen aan en 2 blz later doet ze haar handschoenen uit om de sleutel te pakken,rara hoe kan dat,wel een leuk boek als je iets makkelijks...

Recensie Winter Chalet

door: bianca michels 1 like
Gisterochtend ben ik aan dit boek begonnen, daarna was ik niet meer te stoppen! Vanmiddag om half 2 legde ik het boek gelezen neer, het was echt zo'n WOW moment! Hoezo moest zij nou dood? En waarom? Hij zal het vast gedaan hebben! Nee toch niet, dan heeft zij het misschien wel gedaan, maar nee ook...

Recensie Winter Chalet

door: Mieke Piersma 1 like
Een leuk boek voor tussendoor. Het is me niet tegengevallen al gebeurd er eerst niet zo veel, maar op het eind wordt het boek toch nog spannend!

Recensie Winter Chalet

door: Elly 1 like
een zeer voorspelbaar verhaal,er is niet veel aan .

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic