Winter in Virgin River

21

Op zoek naar de man die het leven van haar inmiddels overleden echtgenoot heeft gered, komt Marcie terecht in Virgin River.

Vier jaar geleden sleepte Ian Buchanan het zwaargewonde lichaam van zijn beste maat weg uit een vuurgevecht in Irak, waarna hij spoorloos verdween.

Als Marcie hem eindelijk vindt - in een hut in de bergen waar hij een teruggetrokken bestaan leidt - ontdekt ze onder de ruwe buitenkant een gewonde ziel.

Robyn Carr schrijft niet alleen onderhoudend, ze stipt ook gevoelige onderwerpen aan, zoals posttraumatische stress stoornis (PTSS) in Winter in Virgin River.

'Met een emotionele intensiteit die nieuwe lezers zal doen vallen voor haar
boeken.' - Library Journal

Verschenen in
Genre
Feelgood
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
13 oktober 2015
Uitgeverij
HarperCollins Holland
ISBN
9789402703801 , 9789402750164
Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (3)

Winterse sfeer...yep !

door: Suzie 1 like
Past goed bij de tijd van het jaar. Dit boek had ik enkele jaren geleden gelezen en heb het nu herlezen omdat ik het verhaal zo mooi vind. Denk daarbij aan een blokhut, een open haard en een boek ter hand met een kopje koffie terwijl buiten de sneeuw dik ligt en blijft dwarrelen ... En ik kwam...
ebook

Ik werd meegetrokken in een heerlijk verhaal vol emotie en liefde.

door: DonderDesign 1 like
Op de eerste zondag van het jaar besloot ik lekker weg te kruipen met dit boek, gewoon een uurtje of twee. Uiteindelijk werd het tot het boek uit was. Dit punt zegt al veel over het boek maar laat ik toch wat meer vertellen over Winter in Virgin River. Marcie heeft na drie zware afscheid moeten...

Winter in Virgin River

door: Zwartraafje 1 like
Robyn Carr’s boeken zijn niet zo zeer vernieuwend maar door de kenmerkende rustige sfeer die uitnodigt tot onstressen zijn haar boeken wel een heuse herademing. Een knisperend haardvuur, een blokhut die ingesloten is door een bos dat uiterst stil is door het sneeuwdeken waardoor het is toegedekt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic