Winters weerzien* / Stap voor stap - Doktersroman Extra 52, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Doktersroman - *Deel 1 van de miniserie De dokters van Swallowbrook

,

0

(1) WINTERS WEERZIEN - De dokters van Swallowbrook 1: In het lieflijke plaatsje Swallowbrook vinden vier artsen de liefde van hun leven... Wanneer Nathan als arts terugkeert naar de Swallowbrook Medical Practice bereidt hij zich voor op het weerzien met Libby. Hoewel haar liefdesverklaring destijds hem niet onberoerd liet, weerhield die hem er niet van te vertrekken. Ze blijkt nog net zo mooi als toen - en het bovendien goed te kunnen vinden met zijn adoptiefzoontje... (2) STAP VOOR STAP - Daniel is ten einde raad wanneer zijn zoon na een auto-ongeluk aan het bed gekluisterd is. Tot hij hoort over de successen die verpleegkundige Colleen bereikt met vergelijkbare patiënten. Nadat hij - met enige moeite weliswaar - met haar in contact is gekomen, gaat het allemaal heel snel. Die vrouw verricht wonderen op meer dan één gebied! Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Mirjam Bosman , Renee Zwijsen
Laatste editie
11 december 2012
Uitgeverij
Harlequin Doktersroman
ISBN
9789461994004 , 9789461994004 , 9789461994004
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic