Wissels

, ,

0

Dit boek richt zich naar praktijkwerkers, beleidsmakers, docenten en studenten uit het brede veld van de sociaal-culturele praktijk en sociaal-agogische beroepen.

Het eerste deel van de publicatie biedt naast een panoramische kijk op het sociaal-cultureel werken met volwassenen concrete handvatten voor het sociaal-cultureel denken en handelen.
Het tweede deel behandelt zes thema's die zich als een uitdaging voor het werkveld aandienen: duurzame ontwikkeling, diversiteit, technologische vernieuwing, stedelijkheid, burgerschap en armoede. De verschillende bijdragen zetten aan tot reflectie over het thema en de betekenis ervan voor het sociaal-cultureel volwassenenwerk.

Dit handboek kwam tot stand op initiatief van Socius, steunpunt voor sociaal-cultureel volwassenenwerk.

De redactieleden Frank Cockx, Hugo De Blende, Gunter Ghere, Gie Van den Eeckhaut en Griet Verschelden staan garant voor een kwaliteitsvolle publicatie. De bijna 40 auteurs die aan Wissels meewerken, hebben een brede kijk op het sociaal-cultureel werken met volwassenen. Op die manier draagt het boek bij tot de verdere ontwikkeling van de sociaal-culturele praktijk en zet het de wissels op de toekomst open.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
607
Laatste editie
03 februari 2011
Uitgeverij
Academia Press
ISBN
9789038215853

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic