Witte boorden

5

Lizzy Zubiaga, de koningin van de synthetische drugs, besluit om zich vol in witwasoperaties te storten: ze wil een internationale bank opzetten voor topcriminelen. De enige die haar kan tegenhouden is ex-politievrouw Andrea Mijangos, die er nog steeds op gebrand is om Lizzy achter de tralies te krijgen.

Elders in de stad wordt een dode striptekenaar gevonden, in een kamer die vanbinnen op slot zit. Ogenschijnlijk is er geen sprake van geweld of een motief. Mijangos wordt gevraagd dit te onderzoeken, haar eerste opdracht als privédetective.

Met Lizzy en Andrea heeft Fernández twee briljante vrouwelijke personages gecreëerd, terwijl er ondertussen een fantastisch én ont hutsend beeld wordt geschetst van de kartels, de overheidsinstanties en de Mexicaanse maatschappij zelf (laten we het zo zeggen: er is nog ruimte voor verbetering).

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Peter Valkenet
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
05 augustus 2014
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789056724818 , 9789044970005
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Vrouw tegen vrouw

door: Inge Otter-helder 1 like
Lizzie een drugsbarones en de ietwat dikke maar knappe rechercheur andrea. Zet deze vrouwen tegen over elkaar en zet er een man tussen en je hebt een boek vol vuurwerk. Gelijk aan het begin aan het verhaal is het al spannend , je voelt dat het een boek vol misdaad en spanning is en het verhaal...

Bikkelharde vrouwen

door: Tanneke Burggraaff 1 like
Het verhaal: Lizzie Zubiaga, drugskoningin, wil zich helemaal op het witwassen van geld storten. Andrea Mijangos probeert Lizzie eindelijk achter de tralies te krijgen. Gaat haar dit lukken?
Andrea is ontslagen bij de recherche en is begonnen als privédetective. Ondertussen werkt zij ook aan haar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic