Witte spijkerbroeken

2

Sonja en Richard houden een groot examenfeest in de loods van het transportbedrijf van Sonja’s vader. Tijdens het feest en ter voorbereiding op de lange rit van de volgende dag, maken Stef en Richard een proefrit in één van de twee nog rijdende vrachtwagens. Ze krijgen een ongeluk en overleven het maar net.
Er wordt een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk en de vondst van drugs in de oplegger. Maar als Sonja een verklaring van haar vader wil, blijkt hij van de aardbodem verdwenen.
Wanneer Toni, de zoon van de zakenpartner van Sonja’s vader, de laatste lading drugs in veiligheid wil stellen en er met de tweede vrachtwagen vandoor wilt gaan, ontvoerd hij Sonja.
Richard is razend en gaat tegen iedere regel in achter Toni aan. De tijd tikt door en de kans om Sonja nog levend terug te zien wordt steeds kleiner.
Verschenen in
Laatste editie
09 februari 2016
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402145861 , 9789402145878

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,95 Bestel het ebook bij Libris voor 6,26
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,95 Bestel het ebook bij Blz. voor 6,26
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

Spannend, maar ook wat ongeloofwaardig

door Sophie leest op 27-06-2016

Sonja en Richard zijn al jaren bevriend. RIchard is ook al tijden smoorverliefd op Sonja, alleen heeft Sonja zelf een oogje op de knappe Toni. Toni is de zoon van Falcone, de nieuwe zakenpartner van Sonja's vader, Ad. Ad heeft een klein vrachtvervoerbedrijf en rijdt spijkerbroeken voor Falcone naar Italië. Dan komt Ad bij zijn laatste rit tot de ontdekking dat hij niet alleen maar spijkerbroeken...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic