Woelig water / Verleidelijke ontdekking - Intiem Extra 294, 2-in -1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Intiem

,

0

(1) WOELIG WATER - Wat doe je als een Texaanse oliemagnaat jouw reservaat wil opkopen en, nog erger, onder water wil zetten? Indiaanse advocate Rosebud is vastbesloten zich met hand en tand tegen deze plannen te verzetten. Toch blijkt Daniel allesbehalve de vermaledijde kapitalist te zijn die ze had verwacht. Hij lijkt oprecht en eerlijk en hij is ook nog eens onweerstaanbaar aantrekkelijk!

(2) VERLEIDELIJKE ONTDEKKING - In haar laboratorium doet Grace spannende ontdekkingen, maar zodra ze oog in oog komt te staan met Logan voelt ze een heel ander soort spanning. Deze selfmade miljonair toont beslist meer dan gewone interesse in haar. Dat komt goed uit, want Grace vindt het weleens tijd worden om de wereld buiten het lab te onderzoeken. Ook daar blijkt heel veel te ontdekken!
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Paula van Welten , Margreet Blok
Laatste editie
08 januari 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461994363 , 9789461994363 , 9789461994363
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic