Woestijnwind

23

Lijsten 1 Spots 1 Top25's 1

Opnieuw een meeslepend verhaal over liefde, vriendschap en familiebanden door 'de koningin van de Australische roman'! Australië, 1946. In het afgelegen dorp Morgan's Reach probeert Rebecca haar 10-jarige zoontje Danny alleen op te voeden. Haar man John is nog altijd niet teruggekeerd van het front, en er is weinig hoop meer. Ondertussen heeft Ben, de plaatselijke brandweercommandant, duidelijk gemaakt dat hij gevoelens voor Rebecca heeft, maar dat hij zal wachten op haar beslissing. Rebecca staat voor een dilemma: kan ze vasthouden aan haar hoop dat John bij haar terugkomt, of moet ze accepteren dat hij er niet meer is en doorgaan met haar leven? Wat is het beste voor haar en Danny? Al die overwegingen worden aan de kant geschoven als een allesverzengende 'bushfire' het dorp bedreigt en Danny door het vuur raakt afgesneden van het dorp... Tamara McKinley heeft al een groot aantal schitterende romans op haar naam staan, waaronder 'Morgenrood', 'Kind van de oceaan' en 'De erfgenamen van het land'.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Els Franci
Laatste editie
30 augustus 2013
Uitgeverij
de Kern
ISBN
9789032514181 , 9789032514198 , 9789036429788


Door lezers

Boekenbende / Reisschema leesuitdaging 2017
29 december 2016 6 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 45,00 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 45,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersLezersrecensies (1)

Matig maar met een verrassend einde

door: José R. 1 like
Morgan's Reach is een nederzetting in de Australische outback waar Rebecca's familie het hospitaal bestiert. In het dorp kent iedereen iedereen en er speelt uiteraard van alles onder en tussen de mensen. Ook zijn anno 1946 voor sommigen de gevolgen van de oorlog nog sterk voelbaar. Rebecca's...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic