Wok

0

Het blijft een groot raadsel. Hoe hebben wij in het westen al die eeuwen kunnen koken zonder wok? Inmiddels is die gietijzeren roerbakpan niet meer uit onze keuken weg te denken, gelukkig maar, want nu kunnen ook wij al dat exotische lekkers maken: Chow Mein, Nargisi-Kebabs, gevuld met zeewierrolletjes.
Maar de wok leent zich ook uitstekend voor gerechten met een westers tintje. Dus staan in dit kookboek ook verrukkelijke recepten van bloemkool met gember en rundvleesreepjes met groenten. Allemaal even gezond, lekker en natuurlijk altijd snel klaar.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
96
Laatste editie
31 augustus 2007
Uitgeverij
Rebo Productions B.V.
ISBN
9789036622066

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic