Wolven - Arveladze

2

Ecofin is de cel Economische en Financiële Misdaden van de gerechterlijke politie in Antwerpen. Wanneer de Russich-Israëlische maffia neerstrijkt in de havenstad om daar de hanel in drugs te regelen, ontmoet het team van deze cel een oude bekende: Vadim Arveladze, een uiterst gevaarlijke ganster die al eerder de buurt onveilig maakte.

Arveladze is echter met een heel specifieke opdracht naar Antwerpen gekomen. Hij moet er fondsen verzamelen voor de verkiezingscampagne van een rechtse politieke partij in Israël. En daarvoor zijn alle middelen goed, inbegrepen de afpersing van Joodse diamantairs en financiële fraude.

Hij is echter niet de enige met een dergelijke opdracht. Ook Teo Bechor, een straatcrimineel uit Tel Aviv, wordt met hetzelfde doel door zijn politieke meesters naar België gestuurd. De zaken worden nog gecompliceerder wanneer zelfs een vooraanstaande bankier zich op het verkeerde pad begeeft. Hoofdcommissaris Perseyn, commissaris Thomas Verhaege en de andere leden an het team komen teecht in een web van samenzweringen, bedrog, afpersing en geweld, intriges die ook hun persoonlijke levens zullen raken.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
02 maart 2010
Uitgeverij
Standaard Uitgeverij
ISBN
9789022324769
Advertentie

Lezersrecensies (1)

door: Peter Roosen 1 like

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic