Worst case scenario

0

Op een dag verliest Mathew zijn baan. Het begin van een neerwaartse spiraal. In de loop der tijd groeien zijn financiële problemen en de daarmee gepaarde wanhoop. Met de gedachte dat hij niets meer te verliezen heeft leent hij geld van ene Hegel. Een man waar je normaliter niets mee te maken wil hebben. Het geld wil hij gebruiken om deel te kunnen nemen aan een groot pokertoernooi waar de uitkomst alles of niets zou zijn.
Nog geen dag later lacht het leven Mathew toe en krijgt hij per brief een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek en hiermee een goede kans op een baan die zijn leven weer perspectief zou bieden. Mathew aarzelt geen moment en wil de lening zo snel mogelijk ongedaan maken. Hegel gaat akkoord. Er is echter een probleem, het geld is verdwenen.
Gerard, een door drugs aan lager wal geraakte ambtenaar, wordt gedwongen een ‘klusje’ op te knappen. Hij moet iemand om het leven brengen. Gerard ziet geen andere uitweg dan het ‘klusje’ te aanvaarden. Wanneer de confrontatie zich aandient redt hij echter het leven van de man die hij moest doden.
Een erotisch danser wil stoppen met haar werk. Op een dag ziet ze een uitweg, maar deze is niet zonder gevolgen.
Vier mannen overvallen Jimmy, een freefighter met een no-nonsense mentaliteit, en breken zijn benen. Wat het einde van zijn freefight carrière betekent maar het begin van een nieuwe en gewelddadigere carrière onder de hoede van Hegel.
Een gepensioneerde oude man is iets te vaak op het verkeerde moment op de verkeerde plek.
De levens van deze personen kruisen elkaar en hebben als grote gemeenschappelijke deler de drang tot overleven en geld.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
25 juni 2015
Uitgeverij
Eboekuitgeverij
ISBN
9789492274007

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic