Yorkshire Pudding

0

Soms wordt het lezerspubliek verblijd met een gedegen en innemende speurdersroman. Zo n boek is Yorkshire Pudding van Louisa Trustee: een ouderwets - in de goede zin van het woord realistisch verhaal, geschreven met oog voor detail.
Over de inhoud:
Mademoiselle Julie, ex-directrice van een school in een klein Waals dorp, waar zij haar hele leven heeft gewoond, vindt op een koude winternacht, terwijl zij haar hondje uitlaat, het lijk van een onbekende man. Als de politie ter plekke komt is de dode echter verdwenen. Lag er echt een lijk of heeft de oudere alleenstaande dame zich dat maar verbeeld? Haar dorpsgenoten denken het laatste. Inspecteur Bouttier gelooft haar echter en stelt, geholpen door mademoiselle Julie, een onderzoek in naar de waarheid. Vele vreemde zaken komen daarbij aan het licht.
Over de auteur:
Louisa Trustee (pseud.) werd geboren in Borneo en groeide op in Indonesië en Singapore. Zij woonde daarna in Nederland en België, waar zij werkzaam was in internationale organisaties. Zij woont nu in de omgeving van Brussel.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
01 januari 2008
Uitgeverij
GigaBoek
ISBN
9789085481867
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic