Young Bond 5 - Sneeuwblind

1

Charlie Higson schreef een fenomenaal slotdeel over de jonge Jamer Bond, die tot in het diepst van zijn ziel wordt gekwetst, maar er niet aan denkt op te geven. Sneeuwblind is het vijfde deel in de Young Bond-serie.

James is met een aantal leerlingen van zijn kostschool Eton op skivakantie in Kitzbühel, in de Oostenrijkse Alpen. Daar wordt hij nauwlettend in de gaten gehouden. Zonder dat hij het weet, is hij de cruciale schakel in een sinister plot. Maar James heeft andere dingen aan zijn hoofd. Hij redt een klasgenootje in een hevige sneeuwstorm. En als hij weer terug op Eton is, raakt hij betoverd door Raan, het nieuwe dienstmeisje, dat even knap als gevaarlijk is. Maar liefde maakt blind, en wanneer James voor een belangrijke keuze wordt gesteld, vlucht hij met haar naar Kitzbühel, alles achter zich latend. Voor hij het weet komt hij terecht in een web van geheimen, leugens en verraad. Zijn ergste nachtmerrie komt uit als hij oog in oog komt te staan met een verbitterde oude vijand. Het leven van de jonge James Bond zal nooit meer hetzelfde zijn...

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
By Royal Command
Serie
Young James Bond (5)
Genre
Kind & Jeugd , Young Adult
Vertaald door
Gertjan Cobelens
Laatste editie
22 mei 2010
Uitgeverij
Pimento Kinderboeken
ISBN
9789049924065

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic