Wie Yvonne Eijkenduijn niet kent van haar populaire blog Yvestown, kent haar misschien wel van haar columns in Het Belang van Limburg. Als huiskokkin van Sjiek – het weekendmagazine van de krant – deelt ze elk weekend twee recepten uit haar keuken.
Yvestown kookt bundelt de beste columns en de lekkerste recepten. Mini falafel burgers voor veggies, verse granola voor snelle ontbijters, kipsaté van bier en honing voor op de BBQ of hummus van zoete aardappel voor wie wil detoxen.
Jong, oud, man, vrouw, moeilijke eter of niet: Yvonne kookt voor ieder wat wils!
De verhalen over eten, de zalige eenvoudige recepten en de fleurige foto’s kleuren dit boek.
Yvestown kookt bundelt de beste columns en de lekkerste recepten. Mini falafel burgers voor veggies, verse granola voor snelle ontbijters, kipsaté van bier en honing voor op de BBQ of hummus van zoete aardappel voor wie wil detoxen.
Jong, oud, man, vrouw, moeilijke eter of niet: Yvonne kookt voor ieder wat wils!
De verhalen over eten, de zalige eenvoudige recepten en de fleurige foto’s kleuren dit boek.