Zaad

0

Tijdens een zeven maanden durende zwerftocht door Nieuw-Zeeland heeft Cees Kranen vele mooie ontmoetingen met bijzondere mensen. Geïnspireerd door wat hij hoort en ziet, schrijft hij vier verhalen gebaseerd op een beperkt aantal feiten en geput uit veel fantasie.
Kerstzwijn
Twee neven willen met Kerst wild zwijn eten. Als onervaren jagers bedenken ze een idioot plan, dat uitloopt in een hilarische maar ook bloederige jacht op hun kerstmaal.
Zaad
De beroemde Moeraki Boulders hebben een mysterieuze oorsprong. Een bus vol toeristen is bij de Boulders getuige van het begin van een reeks afschrikwekkende gebeurtenissen met een wereldschokkende climax.
Olie
Brook woont op een eiland voor de kust en krijgt een onstuimige liefdesverhouding met de getrouwde veerman. Ze proberen hun relatie geheim te houden, maar een fles olijfolie zorgt voor een heel onverwachte wending.
Goudkoorts
1870 - hoogtepunt van de goudkoorts in Nieuw-Zeeland. Twee mannen beproeven hun geluk in Bendigo. Op de plek van hun claim doen ze een geweldige ontdekking. Door deze vondst wordt hun lot op bizarre wijze bezegeld, want het is niet alles goud dat er blinkt
Cees Kranen schreef eerder het prentenboek Wi
Verschenen in
Aantal pagina’s
116
Laatste editie
23 december 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402127737
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic