Zambia/Malawi/Mozambique

,

0

Zambia, Malawi en Mozambique herbergen het allermooiste dat Afrika te bieden heeft. In deze landen, waar het toerisme zich pas recentelijk op enige schaal heeft ontwikkeld, worden tal van gebieden nog nauwelijks bezocht. Met de Victoria-watervallen heeft Zambia een van de grootste trekkers van Afrika in huis, en ook de nationale parken behoren tot de mooiste van het continent. Wie Malawi zegt, zegt Lake Malawi. Dit kolossale meer is een van de diepste ter wereld en kent een unieke dierenwereld. Mozambique is een zeer groot land met een heel eigen geschiedenis, waarvan onder meer de vele Portugese en Arabische forten getuigen, het ene nog mooier dan het andere. De enorme kustlijn langs de Indische Oceaan bestaat uit honderden kilometers ongerept tropisch strand, waar superieur luieren kan worden afgewisseld met duiken en snorkelen.

Deze reisgids biedt de Afrika-ganger alles: beschrijvingen van landschappen en natuurreservaten, een wildlifegids, uitgebreide aandacht voor vogels, kaarten en heel veel achtergrondinformatie. Uiteraard geven de auteurs ook talrijke praktische tips, die de reis nog verder zullen veraangenamen.

Zambia / Malawi / Mozambique
Bas Vlugt & Arjen Westra
isbn 9789025739058
€ 18,95
13,5 x 22 cm, ca. 192 blz.
Paperback
Verschijnt augustus 2009
nur 516
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
213
Laatste editie
10 oktober 2009
Uitgeverij
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025739058
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic