Zegevieren

0

Zegevieren is het boek waarin de auteur/uitgever een boekje open doet over zijn leven, vanaf zijn 41ste jaar tot nu, zijn 71ste.
Het is een zeer gevuld leven, om het zo maar te noemen. Hij maakt meer mee dan tien mensen samen en komt uiteindelijk, na vele omzwervingen en avonturen op zijn bestemming terecht.
Hè, hè, mag het een keer, als je bijna zestig bent!

Het is een vlot geschreven aaneenschakeling van belevenissen en de lezer zal merken dat hij moeite heeft het boek neer te leggen, wat resulteert in veel te laat naar bed gaan en andere ongemakken.
Dus, of het verstandig is het aan te schaffen staat nog te bezien. In ieder geval bent u van tevoren gewaarschuwd!

Wijnand C. van de Meeberg (Rotterdam - 1 juni 1945) is schrijver en uitgever en vooral een mens die overal middenin staat, vooral in het leven. Hij heeft sinds 1999 een nare aandoening, met de mooie naam: polyneuropathie, veel pijn en andere ongemakken. Maar met zijn sterk
ontwikkelde gevoel voor humor slaat hij zich er doorheen. In 2006 richt hij de uitgeverij Calbona op die inmiddels bijna duizend auteurs aan een eigen boek heeft geholpen
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
138
Laatste editie
13 april 2016
Uitgeverij
Calbona Uitgeverij
ISBN
9789492228802

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic