Zendalakleurboek

0

Om zendala's te kleuren heb je niet veel nodig en je kunt het altijd en overal doen: binnen of buiten, thuis of in de pauze op je werk, in een vertrouwde of een vreemde omgeving. Dit zendalakleurboek voor volwassenen is om creatief actief te zijn of om een moment van rust te creëren naast alle drukke werkzaamheden. Een aantal kleurpotloden is al voldoende om aan de slag te gaan en even lekker te relaxen in een verloren ogenblikje.

De extra basistekeningen, waarvan er naast de in te kleuren zendala's enkele in het boek zijn opgenomen, kun je verder met patronen uitwerken met een tekenpen, zodat je er nog meer je eigen vorm aan kunt geven. En als je inspiratie nodig hebt of wilt zien wat kleur met de zwart-witzendala's kan doen, dan zijn de in kleur uitgewerkte zendala's een plezier om naar te kijken.

Beika Kruid maakt in haar cursussen het mandala- en zendalatekenen op een eenvoudige manier toegankelijk. Zij is ook de auteur van onder andere de succesvolle boeken 'Zendala's ontwerpen & kleuren', 'Werkboek zendala's tekenen' en 'Mandala's tekenen voor de beginner'.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
25 september 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460151132
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic