Zes seconden te laat

82

Ook verschenen onder de titel: Nemesis (2012)

Een bankovervaller geeft de filiaalchef 25 seconden de tijd om de betaalautomaat te legen. De man heeft echter 31 seconden nodig. De bankovervaller steekt zes vingers omhoog en haalt de trekker over.
Inspecteur Harry Hole wordt op de zaak gezet. Als de bankovervaller opnieuw toeslaat, beseft Hole dat er maar één man is die hem kan helpen: de zigeuner Raskol, een mystieke bankovervaller die zichzelf heeft aangegeven.
Plotseling wordt Holes geliefde Anna dood aangetroffen. Alles wijs op zelfmoord. Bijna alles...

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Sorgenfri
Serie
Harry Hole (4)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
09 juli 2005
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789056720551

Lees verder

Advertentie

Hebban recensie

Actie en variatie

door Ine Jacet op 09-08-2005

In Zes seconden te laat van Jo Nesbø ontmoet de lezer Harry Hole. We kennen hem uit het vorige boek Wraakuur. Zes seconden te laat grijpt terug op de verhaallijn van Wraakuur. Het hoeft geen probleem te zijn dit boek te lezen zonder het vorige te kennen, hoewel het wel plezierig is.

Een bankovervaller geeft een filiaalchef 25 seconden de tijd om geld te overhandigen. Dat lukt niet. Het worden 31...

Lezersrecensies (1)

Scandinavische pageturner

door: Gerd Boeren 1 like
Dronken op het werk verschijnen, is een doorslaggevende reden voor ontslag. Vreemd dat inspecteur Harry Hole dan al niet lang op straat gegooid is, vinden sommige van zijn collega’s. Anderen beseffen dat zijn chef hem de hand boven het hoofd houdt. Want Harry mag dan op z’n zachtst uitgedrukt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic