Zeven nachten

Zeven nachten

7
Rank 2567 Gelezen 7 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0

Het is nacht, een jonge man zit aan tafel en schrijft. Hij is bang. Bang om te moeten kiezen. Een vrouw, een vriendenkring, een jaarlijkse vakantiebestemming. Hij is bang dat het gevoel hem zal verlaten. Dat hij volwassen wordt. Dan doet een bekende hem een voorstel: zeven keer om zeven uur zal hij een van de zeven zonden beleven. Hij moet gulzig, hoogmoedig en wellustig zijn, zich van een flat storten, het geloof en alle maat verliezen.

Zeven nachten is een strooptocht door de stad, een proeve van bekwaamheid die voor te veel bekwaamheid moet behoeden, een laatste keer in opstand komen in de luwte van de jeugd.

Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
112
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
Laatste editie
05 februari 2019
ISBN
9789046824634 , 9789046824788
+

Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00 Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Hebban recensie

    Marvin O. Hebban Recensent

Hoogdravende onzin

door Marvin O. op 16-02-2019

S, het hoofdpersonage, heeft angst. Hij wordt spoedig dertig en gaat over afzienbare tijd verhuizen naar een andere stad, weg van zijn vrienden. Hij is bang voor de volwassenheid die om de hoek loert. Alhoewel hij al veel gereisd heeft, relaties heeft gehad, en van het leven heeft genoten, is hij toch erg bang om ongemerkt volwassen te worden en zijn onbezorgdheid te verliezen. Hij vreest de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook