Zevende zegel

5

Howard Dawson, hoofdwetenschapper van de Amerikaanse basis op Antarctica, wordt vermoord. Net voor hij een rapport wilde opstellen over een onheilspellende gebeurtenis rondom de opwarming van de aarde die hij als ooggetuige in Antarctica meemaakte.

Tomás Noronha, gespecialiseerd in cryptografie, wordt door Interpol gevraagd om de moord op te lossen. De moordenaar heeft een velletje papier naast zijn slachtoffer achtergelaten met daarop de cijfers '666' - het getal van het beest uit de Openbaring van Johannes.

Het mysterie rond dit getal stort Tomás in een adembenemend avontuur dat hem dwingt het confronterendste moment van de mensheid te doorstaan: de Apocalyps.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
O Sétimo Selo
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Kitty Pouwels
Laatste editie
01 april 2010
Uitgeverij
Querido's Uitgeverij BV, Em.
ISBN
9789021437576
Advertentie

Hebban recensie

    Anne Terwisscha Hebban Recensent

Van reli- naar ecothriller

door Anne Terwisscha op 22-04-2010

José Rodrigues dos Santos debuteerde met De godsformule met de historicus Tomás de Noronha in de hoofdrol. Deze professor staat ook centraal in het vervolg: Het zevende zegel.
Orlov, een agent in dienst van Interpol, roept de hulp van Tomás in. Enkele jaren daarvoor zijn er twee wetenschappers vermoord. Naast hun lichaam lag een briefje met 666 erop. In hun agenda’s stonden namen van...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic