Zinboekje Kerst

0

Een Zinboekje is een cadeauboekje over de zin van het leven. Met sprekende foto's en beeldende teksten.

Kerst. Geen feest dat zo veel oproept aan gevoelens en gedachten. Aan sentiment en kritiek. Het spreekt tot de verbeelding. Het kleurt onze verwachting. Het voedt onze hoop. En juist daarom stelt het soms ook teleur. Want het is niet altijd feest. Mensen blijven mensen, en de werkelijkheid is weerbarstig.

En toch vertellen we ze ieder jaar weer door, de grote woorden die horen bij kerst. Vrede op aarde. Licht in de duisternis. Liefde die alle mensen omvat. Dan laten we ons hart spreken. Koesteren we ons in de warmte. Dromen we van een betere wereld. En reiken we verder dan onszelf. Dan ervaren we kerst als een belofte. En een opdracht.

Gedachten omzetten in beelden en aan de hand van wat je ziet weer gedachten ontwikkelen, dat is de kracht van auteur en fotograaf Greet Brokerhof-van der Waa. Ze maakte een cadeauboekje met sprekende foto’s en beeldende teksten. Een speels geheel dat verrast en inspireert.
Gebonden uitgave
28 blz. 145x145 mm full colour bedrukking.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
28
Laatste editie
30 september 2011
Uitgeverij
Oase Media
ISBN
9789079155095
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic