Zinboekje Leef-tijd

0

Een Zinboekje is een cadeauboekje over de zin van het leven. Met sprekende foto's en beeldende teksten.

Leef-tijd. Tijd van leven. Optelsom van jaren, en toch ook weer niet. Want met de beleving van tijd ligt het anders. Wie jong is, kan zich ouder voelen. Wie ouder is, voelt zich soms jong. Maar de tijd tikt wel door. De jaren verstrijken. En er komt een moment waarop je beseft: ik heb de grootse helft gehad?

Terug naar toen, zou je dat willen? Misschien even. Maar niet echt, zo terug bij af. Dat overzicht van nu, die levenservaring ? je ruilt ze niet in. Voldoening in plaats van dat eeuwige streven. Moment van rust na de drukte. Tijd om op adem te komen. Om de balans op te maken. En te ontdekken wat deze leeftijd waardevol maakt.

Gedachten omzetten in beelden en aan de hand van wat je ziet weer gedachten ontwikkelen, dat is de kracht van auteur en fotograaf Greet Brokerhof-van der Waa. Ze maakte een cadeauboekje met sprekende foto?s en beeldende teksten. Een speels geheel dat verrast en inspireert.
Gebonden uitgave
28 blz. 145x145 mm full colour bedrukking.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
28
Laatste editie
29 september 2011
Uitgeverij
Oase Media
ISBN
9789079155101
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic