Zinboekje Waardering

0

Een Zinboekje is een cadeauboekje over de zin van het leven. Met sprekende foto's en beeldende teksten.

Waardering. Hartverwarmende woorden, daar groei je aan. Je blijkt waardevol, je mag er zijn. Wat je doet of zegt, telt mee. Het verdient respect. Waardering is een stukje erkenning. Van anderen. Maar waarom alleen van anderen? Dan kun je soms lang wachten. Bescheiden mensen mogen best eens wat meer waardering voor zichzelf hebben.

Waarderen wat je hebt, ook dat is belangrijk. Het maakt het leven zoveel waardevoller. Waardering voor de wereld om je heen. Voor de mensen die iets voor jou betekenen. Voor de vrijheid die je hebt. Voor de kleine dagelijkse dingen die het leven interessant maken. Wie let op wat goed is, maakt het aardiger voor zichzelf en voor anderen.

Gedachten omzetten in beelden en aan de hand van wat je ziet weer gedachten ontwikkelen, dat is de kracht van auteur en fotograaf Greet Brokerhof-van der Waa. Ze maakte een cadeauboekje met sprekende foto?s en beeldende teksten. Een speels geheel dat verrast en inspireert.
Gebonden uitgave
28 blz. 145x145 mm full colour bedrukking.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
26
Laatste editie
29 september 2011
Uitgeverij
Oase Media
ISBN
9789079155170
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic