Zitten

0

In Zitten worden in korte hoofdstukken duidelijk en eenvoudig de beste zit- en ademhalingstechnieken uitgelegd. Met deze instructies is het voor iedereen mogelijk om geheel ontspannen en geconcentreerd aan het mediteren te beginnen. Met behulp van geleide ademhalingsoefeningen, persoonlijke inzichten en duidelijke aanwijzingen laat Thich Nhat Hanh zien hoe we daadwerkelijk aanwezig kunnen zijn in het moment, en thuis kunnen komen bij onszelf. Dat begint allemaal met de basis: goed leren zitten.
Mediteren heeft een genezende, transformerende werking.Wetenschappelijke studies tonen aan dat meditatie een grote bijdrage levert aan onze geestelijke en lichamelijke gezondheid. Zitten is dan ook een prachtig geschenk voor iedereen die kennis wil maken met de basisprincipes van meditatie, of die principes nog eens wil opfrissen.
Thich Nhat Hanh is een van de beroemdste spirituele leraren ter wereld. Zijn boeken worden alom geprezen om hun toegankelijkheid en praktische toepasbaarheid. Dit mooi uitgevoerde, handzame boekje is onmisbaar voor iedereen die zich bezighoudt met mindfulness en meditatie - zowel beginners als gevorderden.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
05 maart 2015
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045317458 , 9789045318967
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic